Karogu masti, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Fenikss-Ko, SIA, Metāla kalšana

Ulbroka, Acones 16, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
Kalumi, Metāla kalumi, Kaltas metāla margas, Metāla grili, kamīna priekšmeti, galdi, krēsli, soli, karogu

Aisis, SIA

"Krūzes" , Iecava, Bauskas nov. LV-3913
Nerūsējošā tērauda tvertnes, tilpnes, rezervuāri, cisternas, tērauda tvertnes, siltummaiņi, dzesētāji, pasterizatori, nerūsējošā tērauda izstrādājumi, nerūsējošā tērauda metālizstrādājumi, tehnoloģiskās iekārtas ķīmiskajai un farmaceitiskajai rūpniecībai, attīrīšanas ietaises, BIO attīrīšanas tvertnes, BIO reaktori, Pārtikas

Iron Design, SIA

1905. gada 39b, Koknese, Aizkraukles nov. LV-5113
Metālizstrādājumi, kaltie metālizstrādājumi, metālizstrādājumu izgatavošana, metālizstrādājumu tirdzniecība, dārza metālizstrādājumi, arkas, augu un puķu balsti, dārza dekori, kalti vārti, kalts žogs, fasādes elementi, margas, karoga turētāji, logu restes, durvju nojumes, metālizstrādājumi kapsētām, kapu svečturi, kapu soliņi, kapu

Goodwin, SIA, Alumīnija bīdāmās konstrukcijas

Alejas 99, Daugavpils LV-5401
Vasaras nojumes, vasaras nojumes, lodžijas iestiklošana, āra nojumes. Lodžiju iestiklošana, bīdāmas alumīnija lodžijas, iestiklot lodžiju, bīdāmās alumīnija konstrukcijas.

K-masti.lv, SIA

Ogre, Ogres nov. LV-5001
Pakalpojumi: ✓ Karogu masti ✓ Alumīnija karoga masti ✓ Stikla šķiedras karoga masti ✓ Karogu mastu uzstādīšana ✓ Karogu mastu pamatnes betonešanas darbi ✓ Karogi ✓ Reklāmas karogi Apraksts:

Labs karoga masts kalpos ilgi,tas priecēs Jūsu acis, tas izdaiļos Jūsu mājas ainavu... Ja vēlaties pie savas privātmājas vai uzņēmuma uzstādīt karoga mastu, ja nepieciešami Latvijas, uzņēmuma vai citi karogi, tad K-MASTI.LV ir pareizākā vieta, lai tiktu pie kārotā! Karogi un karogu masti tā ir mūsu lieta! Veicam arī mastu piegādi un uzstādīšanu. Uzstādam ne tikai Rīgā/pierīgā, bet izbraucam pa visu Latvijas teritoriju. Vēršam uzmanību, ka uzstādīšanai vispirms ir jāveic pamatnes sagatavošanas - betonēšanas darbi, un tikai pēc tam tiek uzstādīts pats karoga masts. Veicam arī mastu apkalpošanu - pacēlājmehānismu remontēšanu un nomaiņu.

Būvlukss & Iļģuciems, SIA, Veikals

Dunduru 1, Daugavpils LV-5404
Par uzņēmumu:

Uzņēmums darbojas no 2005. gada. Pašlaik mēs ražojam metāla jumtu segumu visus pamatelementus lokšņu veidā, dažāda profila papildus elementus un ūdens notekas. Piedāvājam dažāda veida dzelzsbetona un metāla izstrādājumus.

Ave Steel, SIA, Metālu tirdzniecība

Rītausmas 2, Rīga LV-1058
Produkcija:

AVE STEEL piegādātāji ir Eiropas, Āzijas rūpnīcas un servisa centri. Mūsu galvenie klienti ir metālapstrādes uzņēmumi Baltijas valstīs.Piedāvājam ArcelorMittal, Outokumpu, Acerinox, SSAB, Marcegaglia, Steel Košice, Ispadue ražotāju materiālus. Noliktavas platība 2000m2 ar vairāk kā 2000tonas daudzveidīgu tērauda, cinkota tērauda, nerūsējošā tērauda, alumīnija, misiņa, vara, bronzas produktu sortimentu.

Kompānija Avotiņi, SIA, celtniecības būvmateriālu ražošana un tirdzniecība

Lielākais būvmateriālu tirgotājs Latvijā N.1
Rustēnu 1, Rīga LV-1073
Vadošais būvmateriālu ražotājs: „Kompānija Avotiņi” kļuvusi par vairāku Baltijas valstu un pasaulē vadošo BŪVMATERIĀLU ražotāju oficiālo dīleri. Apraksts: Esam jau 26 gadus Latvijas tirgū. Ražojam, pārdodam kvalitatīvus metāla jumtu un sienu segumus, dažādus būvmateriālus celtniecībai, remonta darbiem un būvniecībai. Armatūras un armatūras izstrādājumu ražošana, izgatavojam armatūras sietus. Bezkarkasa angāri celtniecībai. Metāla tirdzniecība, metāla apstrāde.

GS Furnitūra, SIA, Mēbeļu, furnitūras veikals

Klaipēdas 19/21, Liepāja, LV-3401
Metāla konstrukciju, mēbeļu un elementu izgatavošana pēc pasūtījuma:

Mēbeles un konstrukcijas biznesam - noliktavām, veikaliem, saloniem, frizētavām, trenažieru zālēm, autoservisiem, birojiem un lauksaimniecībai un citiem. Mēbeles un konstrukcijas mājai - interjeram, virtuves iekārtām, atdalošas starpsienas, veramas un bīdāmas, stiklotas sienas, durvis, žogi, vārti, sētas, bīdāmi un verami vārti, auto nojumes, nojumes, margas, terašu konstrukcījas un pamatnes. dārza mēbeles, šupoles, taciņu atdalošas metāla malas, dārza laistīšanas statīvi, personalizēti grilli, dizaina uzgunskura vieta.

SB UN PARTNERI, SIA, Durvju un logu furnitūra

Arhitektūras sastāvdaļa 🏰
Piedrujas 7A, Rīga LV-1073
Sortiments: Plašs būvkalumu klāsts ar ~5000 preču veidiem - labas detaļas labai arhitektūrai. Galvenie kritēriji sortimenta izvēlē: ES un DIN standartiem atbilstoša kvalitāte, tehnoloģiska saderība, stabila piegāde, serviss un garantijas, sortimenta dziļums, inovatīvi risinājumi, kā arī stilu, krāsu un materiālu saderīgums. Vienotais arhitektoniskais koncepts: dizains, drošība, energoefektivitāte, komforts, ilgtspējīgums.

Vairogs-M, SIA

Gustava Zemgala gatve 85, Rīga, LV-1039
Par uzņēmumu: SIA "Vairogs M" pamatnodarbošanās ir metināto slodzi nesošo tērauda konstrukciju izgatavošana. Uzņēmums izgatavo, montē nestandarta iekārtas rūpniecības uzņēmumiem un izpilda iekārtu palaišanas – iestatīšanas darbus. Tāpat uzņēmumā ražo un piegādā kvalitatīvas metinātas tērauda konstrukcijas un veic arī citus darbus.

ANY Metal, SIA

Metāla tirdzniecība. Turpinām strādāt klātienē!
Krustpils 121, Rīga, LV-1057
Metāla materiālu piedāvājums: ✓ Nerūsējošā tērauda: loksnes, caurules, stieņi, profili ✓ Alumīnija: loksnes, caurules, stieņi, profili ✓ Tērauda: loksnes, caurules, stieņi, profili, cauruļveida sijas, režģi, pakāpieni ✓ Vara: loksnes, caurules, apaļstieņi, plakanstieņi ✓ Misiņa: loksnes, caurules, stieņi

REVERS, SIA FIRMA

Katlakalna 4c, Rīga LV-1073
Piedāvājam:: ✓ Aukstuma aģentus ✓ Eļļas saldēšanas iekārtām ✓ Aukstuma iekārtas Emerson, Rivacold, Dorin, Embraco ✓ Automātika un komponenti Emerson (ALCO) ✓ Elektrodzinēji ✓ Vara caurules ✓ Siltumizolācija AEROFLEX ✓ Vara lodējāmie savienotājelementi ✓ Servisa aprīkojums, instrumenti un piederumi ✓ Piekļuves un servisa ventiļi ✓ Lodalvas ✓ Vakuumsūkņi ✓ Filtri ✓ Servisa filtri ✓ Kapilārās caurules ✓ Vibrāciju slāpētāji ✓ RECTORSEAL speciālie ķīmiskie produkti

GLT, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Lauktehnikas 3a, Grobiņa, Dienvidkurzemes nov. LV-3430
Metālizstrādājumi: ✓ Metāla caurules, metāla profili ✓ Metāla armatūra ✓ Alumīnijs, skārds, nerūsējošais tērauds ✓ Metāla stieples Metāla tirdzniecība: ✓ Metāla tirdzniecība – melnie un krāsainie metāli ✓ Skrūves, uzgriežņi ✓ Sieti, elektrodi

AJ PRODUKTI, AS, biroja mēbeles, noliktavu aprīkojums

Kalnciema 197b, Rīga LV-1046
Produkti: ✓ Biroja mēbeles ✓ Internetveikals ✓ Noliktavu plaukti ✓ Garderobes skapji ✓ Arhīva skapji ✓ Palešu plaukti ✓ Noliktavu aprīkojums ✓ Metāla plaukti Par mums: „AJ Produkter” AB ir starptautisks tiešā pasta tirdzniecības līderis Eiropā ar 40 gadu pieredzi. Koncerna pamatdarbība ir attīstīta tā, lai ikviens klients ērtā veidā varētu pasūtīt biroja, darbnīcu un noliktavu preces vienuviet, kā arī mēs spētu maksimāli ātri un ērti preces piegādāt un nodrošināt to montāžu. Ievērojot augstās zviedru kvalitātes prasības, „AJ Produkter” AB rūpnīcās saražo vidēji 40% no visām mūsu katalogos piedāvātajām precēm. Ikdienā uzsvaru liekam ne tikai uz teicamu klientu apkalpošanas servisu, pasūtot preces, tās piegādājot vai montējot, bet garantējam arī augstu preču kvalitāti, kas secīgi nodrošina mūsu piedāvāto preču ilgmūžību. Mūsu solījums – augsts apkalpošanas serviss, preces, kas atbilst augstākajām Skandināvijas kvalitātes prasībām, un spēja piedāvāt plašāko biroja, noliktavu un darbnīcu preču sortimentu vienkopus.

Metāldekors, SIA

Blaumaņa 1b, Smiltene, Smiltenes nov. LV-4729
Par uzņēmumu: Skārdnīcai ir vairāk kā 5 gadu darba pieredze skārda izstrādājumu izgatavošanā un montāžas darbos. Mūsu komandā ir speciālisti ar vairāk kā 10 gadu pieredzi šajā jomā. Tas mums ļauj piedāvāt kvalitatīvus izstrādājumus un pakalpojumus. Mēs nestāvam uz vietas un sekojam līdzi mūsdienu tehnoloģiju un tendenču attīstībai. Mūsu speciālisti katram klientam un pasūtījumam var sniegt labāko tehnisko risinājumu. Mēs lepojamies ar katru īstenoto objektu. Mūsu pamatvērtība ir kvalitatīva un atbildīga darba izpilde.

GF Powdercoating, LSEZ SIA

Brīvības 98, Liepāja LV-3401
Pakalpojumi: ✓ Metālapstrāde ✓ Virsmu apstrāde ✓ Pulverkrāsošana ✓ Projektēšana Par uzņēmumu: GF Powdercoating, jauns un strauji augošs uzņēmums, nodarbojas ar dažādu metāla virsmu apstrādi un krāsošanu. Piedāvājam smilšu strūklas pirmapstrādi, kā arī metāla virsmu pārklāšanu ar pulverkrāsu. Smilšu strūklas apstrāde paredzēta metāla un koka izstrādājumiem, attīrot virsmas no korozijas, vecās krāsas, dažādiem organiskiem un neorganiskiem piesārņojumiem. Pateicoties plašai krāsu gammai un noturībai, pulvera pārklājums ir vislabākā izvēle. Spējam nodrošināt dažāda apjoma pasūtījumus, gan individuālos, gan industriālos darbus.

BST Steel, SIA

Jaudas 2a, Ogre, Ogres nov. LV-5001
SIA Bst Steel piedāvā:: ✓ Metināšana Mig/mag, Tig, Lāzermetināšana; ✓ Metāla konstrukciju izgatavošana; ✓ Projektēšana; ✓ Cauruļu lāzergriešana; ✓ Lokšņu lāzergriešana; ✓ Metāla locīšana; ✓ Krāsošana; ✓ Montāža objektā.

Visas metāla konstrukcijas atbilst EN 1090 EXC2 standartiem.

Mēbeļu salons SIA Salons Arka, Biroja mēbeles internetā

Valguma 10, Rīga, LV-1048
Produkti: ✓ Biroja mēbeles ✓ Ergonomiski biroja un ofisa krēsli ✓ Konferenču krēsli ✓ Mīkstās mēbeles ✓ Biroja galdi ✓ Augstumā regulējami stāvgaldi ✓ Konferenču galdi ✓ Metāla mēbeles ✓ Biroja plaukti ✓ Metāla plaukti ✓ Noliktavu plaukti ✓ Noliktavu aprīkojums ✓ Biroja skapji ✓ Slēdzami dokumentu skapji ✓ Arhīva skapji ✓ Palešu plaukti ✓ Garderobes skapji